nu stiam ca pot sa citesc atat...
Quote:
|
Nu te lua de cine nu trebuie. Cand stii ca esti depasit intelectual de cineva fereste-te de acea persoana. Daca stii ca esti prost nu te mai da rotund pentru ca ti-o furi. Cand ai 12 ani si doar cateva luni de experienta in domeniul hacking stai la locul tau pentru ca ai sansa sa iti primesti o lectie de te ustura curul. Varsta conteaza. Cunostintele conteaza.
|
Varsta nu conteaza in unele cazuri , daca ai un nivel de cunostinte superior * target-ului * n-o sa ai probleme , asta cat timp esti destul de matur si nu te dai un spectacol ca Simona Sensual.
Quote:
|
Urmatorul punct din postul meu este referitor la felul in care atrageti atentia asupra voastra. Multi dintre voi nu aveti stil. Nu stiti sa faceti totul sa para amuzant, agresiv dar in acelasi timp si incredibil.
|
O poza facuta in paint sau un mesaj ( funny ) (ne)codificat will do the trick.
Quote:
|
Ne provoaca sila si facem misto de ei cand stam la taclale intre noi.
|
Nimic nou , sunt sigur ca multi si-au dat seama ca nu exista un team . Felicitari pentru nytro care totusi incerca sa faca ceva.
Quote:
|
Multi au spus ca noi cei din staff suntem basinosi, ca nu bagam membrii in seama, ca nu le dam add pe messenger si nu le raspundem la intrebari.
|
Din moment ce o persoana X are o functie importanta pe un anume forum , persoana Y care se inregistreaza pe forum considera ca X este super inteligent , ca stie sa faca orice , ca e in stare sa ii raspunda la orice intrebare , chiar daca pe forum exista si o persoana Z , care nu are functie , dar poate sa ajute persoana Y .
Quote:
|
Intalnirile. Explicati-mi logica. Faci tampenii ilegale pe net, te injuri cu lumea cat poti de mult, iti faci dusmani, dupa care te duci sa te intalnesti fata in fata cu niste necunoscuti cu care ai luat contact exact in mediul in care ai generat o gramada de probleme.
|
Cat timp stiti cu cine va intalniti , nu exista riscuri prea mari .
Personal m-as intalni cu Paxica boss , chiar daca stiu ca imi trebuie chiloti de titanium si trebuie sa imi pazesc fundul 24/24 , pe de alta parte nu m-as intalni cu tromfil deoarece nu il cunosc aproape deloc , chiar daca pe forum da dovada de o persoana extrem de civilizata si la locul ei.
No hard feeling tromfil

, doar un exemplu.
Regula pe internet
Oferi respect , primesti respect.