Mata-i grasa _|_
RST  

Go Back   RST > >> Anunturi importante << > Recrutare R.S.T.

Recrutare R.S.T. Aici se recruteaza "l33t people" pentru echipa :)

Reply
Old 07-02-2009, 04:20 PM   #1 (permalink)
Registered Users
Bautor de vodka

Cheater se balangane pe drum
Cheater is offline

Default Cheater

hotel regim hotelier
hotel yahoo domain
Info:

Ma bucur ca s-au redeschis recrutarile, mi-ar face placere sa "lucrez" alaturi de cei din echipa in primul rand pentru a invata mai mult, caci omul cat traieste invata, apoi pentru provocarile cu care m-as intalni si poate de ce nu sa aduc si eu in discutie diferite proiecte de securitate.

Varsta: 19
Locatia: Bucuresti

Cunostinte:

Limbaje de programare:

Cunosc limbajul de programare php, in rest nu ma pot mandri cu altele deoarece nu am avut ocazia si timpul necesar sa mai invat, dar mi-am promis ca nu ma voi limita doar la atat.

Altele:

Aici as putea adauga mysql, javascript (mediu, nu i-am dat foarte mare importanta in trecut), html.

Cunostinte in securitate:

Aici pot spune ca stiu securitate atat scripting-side cat si server-side,
in plus sunt si un pic maniac cand e vorba de securizarea server, respectiv unui script.

Legat de exploatarea web pot spune ca sunt la curent cu atacurile de baza: SQLi, XSS, CSRF, php injection, LFI, RFI.

In exploatarea serverelor cunosc urmatoarele: diferite moduri de ddos, orice-ar insemna flood, de la flooduri care ocupa rami, cpu, (dar pot fi oprite relativ usor) pana la flooduri imposibil de oprit, cunoscand structura sistemului de operare pot gasi diferite vulnerabilitati aplicate local, nu am vazut foarte multi sa faca asta dar si un search pe google/milw0rm iti poate da idei de exploatare in caz ca te blochezi.

Am experienta in retelistica: routing si protocoale de routare, sniffing.

Consider ca cunosc destul de bine sistemele de operare Windows (xp, 2003 server, 2008 server, vista, 7, 2008 r2 server) si Linux (ubuntu, debian).

Pot afirma faptul ca m-am concentrat mai mult pe prevenirea atacurilor si securitatea in sine decat de exploatare.

Altele:

Cunostinte hardware. Electornica, radiotelecomunicatii... stiam si morse)

Portofoliu:

Prefer sa il discut pe IM, nu doresc sa il fac public.

PS: M-am apucat de serverul pentru challenges, in cateva zile sper sa fie pus la punct.. to be continued

[Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ]
[Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ]
  Reply With Quote
Sponsored Links
Re: Cheater
Old 07-02-2009, 04:30 PM   #2 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro se balangane pe drum
Send a message via Yahoo to Nytro
Nytro is offline

Pentru inceput, cum opresti un SYN flood?
Cum implementeaza TCP multiplexarea fluxului de date? ( Imi place cum suna, intrebarea insa e banala )
Spune-mi cate ceva despre diferentele dintre protocoalele de routare bazate pe vectori de distanta si cele bazate pe bazate pe starea legaturilor. Spune si 2 cuvinte despre routarea statica.
Old 07-02-2009, 05:10 PM   #3 (permalink)
Registered Users
Bautor de vodka

Cheater is offline

Quote:
Originally Posted by Nytro View Post
Pentru inceput, cum opresti un SYN flood?
Sunt mai multe solutii dar cred ca cea mai buna/eficienta este recompilarea kernelului fara instructiunile de conexiune syn.

Quote:
Cum implementeaza TCP multiplexarea fluxului de date? ( Imi place cum suna, intrebarea insa e banala )
Trebuie sa mentionez ca nu am facut vreun curs cisco sau nu am citit vreodata despre asta. Deci raspunsul este nu stiu.

Apoi am cautat pe google si am citit putin about, mi-am dat seama ca defapt stiam dar nu sub denumirea de multiplexare. Oricum - la intrebarea asta.

Quote:
Spune-mi cate ceva despre diferentele dintre protocoalele de routare bazate pe vectori de distanta si cele bazate pe bazate pe starea legaturilor. Spune si 2 cuvinte despre routarea statica.
Speram sa ma intrebi ceva in legatura cu php-ul, dar asta este acum, aici as putea sa iti raspund doar la ultima intrebare.
Routarea statica se refera la trimiterea pachetelor de date pe o ruta prestabilita exemplu cand faci un request catre gateway, fiind vorba de o ruta locala.

Probabil ca m-am expimat putin gresit in descriere, ma refeream la faptul ca stiu sa fac nat, vpn...etc:P

Mai pune-mi intrebari
  Reply With Quote
Old 07-02-2009, 05:14 PM   #4 (permalink)
Moderator
Cultul betivilor

begood's Avatar

begood will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to begood
begood is offline

@cheater, nu pot sa-ti trimit mail. intra pe chat.
  Reply With Quote
Old 07-02-2009, 05:27 PM   #5 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro is offline

Cum implementeaza TCP multiplexarea fluxului de date?

Inseamna de fapt, cum ajung pachetele la diferite aplicatii. Raspunsul e banal, folosind campul ( campurile ) pentru port ( port destinatie si port local - sursa ).

Nu te-am intrebat de PHP pentru ca nu am crezut ca te axezi pe programare, ca nu iti place. Vreau de la tine un captcha breaker, pentru un sistem de captcha simplu pe care il voi scrie eu maine. Scriptul meu va genera imaginea, iar al tau va citi literele. Nu e asa greu cum pare.

Revin cu scriptul.
Old 07-02-2009, 05:36 PM   #6 (permalink)
Registered Users
Bautor de vodka

Cheater is offline

Nu e greu deloc, daca e vb de capcha simplu, decupez literele si cifrele folosite in capcha le salvez in imagini, apoi fac un script care sa decupeze capcha tau si sa compare cifrele si literele mele cu cele afisate.
Se mai poate trece si altfel, daca nu e foarte bine gandit in privinta securitatii, ex daca foloseste sesiuni din care se poate extraga codul sau cookiuri.

Asta e teoria, practica maine cand imi arati scriptul tau capcha.
  Reply With Quote
Old 07-02-2009, 05:58 PM   #7 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro is offline

Pai de obicei, codul se salveaza in variabile de sesiune, dar tu fiind clientul, nu o sa ai acces la ele. Se poate si mai usor, zic eu. Dar vreau sa vad implementarea ta.
Old 07-02-2009, 06:03 PM   #8 (permalink)
Registered Users
Bautor de vodka

Cheater is offline

Ok at, vad maine, imi plac provocarile.
App vezi ca ti-am dat add la id-ul de pe rst pentru portofoliu and else.
  Reply With Quote
Old 07-02-2009, 06:58 PM   #9 (permalink)
Registered user
Bautor de vodka

tromfil se balangane pe drum
tromfil is offline

Se poate face sniffing pe un switch? Daca nu, de ce? Daca da, cum?
  Reply With Quote
Old 07-02-2009, 08:17 PM   #10 (permalink)
Registered Users
Bautor de vodka

Cheater is offline

Raspunsul meu este NU, pentru ca un switch (obisnuit nu cu management, acesta din urma implica un soft...etc) este ca un "prelungitor" care distribuie curentul la mai multe prize (e un exemplu sa nu se inteleaga gresit comunicarea in lan are alte principii). Switchul nu are vreun soft prin care ar putea interveni asuprea transmisiei in asa fel incat sa o manipuleze.
Sniffingul se bazeaza pe falsificarea ip-ului&macului in asa fel incat sa primeasca pachetele destinate altcuiva respectiv victimei, de asemenea pachetele sunt apoi forwardate catre pc-ul caruia ii sunt destinate ba chiar pot fo malformate cu diferite requesturi capcana.
M-am jucat destul de mult cu wireshark, cain&abel si am prins date interesante in lan de-a lungul timpului.
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools

Posting Rules