![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Registered Users
Bautor de vodka
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
Administrator
Cultul betivilor
|
Pentru inceput, cum opresti un SYN flood?
Cum implementeaza TCP multiplexarea fluxului de date? ( Imi place cum suna, intrebarea insa e banala )Spune-mi cate ceva despre diferentele dintre protocoalele de routare bazate pe vectori de distanta si cele bazate pe bazate pe starea legaturilor. Spune si 2 cuvinte despre routarea statica.
|
|
#3 (permalink) | ||
Registered Users
Bautor de vodka
Sunt mai multe solutii dar cred ca cea mai buna/eficienta este recompilarea kernelului fara instructiunile de conexiune syn.
Quote:
Apoi am cautat pe google si am citit putin about, mi-am dat seama ca defapt stiam dar nu sub denumirea de multiplexare. Oricum - la intrebarea asta. Quote:
Routarea statica se refera la trimiterea pachetelor de date pe o ruta prestabilita exemplu cand faci un request catre gateway, fiind vorba de o ruta locala. Probabil ca m-am expimat putin gresit in descriere, ma refeream la faptul ca stiu sa fac nat, vpn...etc:P Mai pune-mi intrebari
|
||
|
|
|
#5 (permalink) |
Administrator
Cultul betivilor
|
Cum implementeaza TCP multiplexarea fluxului de date?
Inseamna de fapt, cum ajung pachetele la diferite aplicatii. Raspunsul e banal, folosind campul ( campurile ) pentru port ( port destinatie si port local - sursa ). ![]() Nu te-am intrebat de PHP pentru ca nu am crezut ca te axezi pe programare, ca nu iti place. Vreau de la tine un captcha breaker, pentru un sistem de captcha simplu pe care il voi scrie eu maine. Scriptul meu va genera imaginea, iar al tau va citi literele. Nu e asa greu cum pare. ![]() Revin cu scriptul.
|
|
#6 (permalink) |
Registered Users
Bautor de vodka
Nu e greu deloc, daca e vb de capcha simplu, decupez literele si cifrele folosite in capcha le salvez in imagini, apoi fac un script care sa decupeze capcha tau si sa compare cifrele si literele mele cu cele afisate.
Se mai poate trece si altfel, daca nu e foarte bine gandit in privinta securitatii, ex daca foloseste sesiuni din care se poate extraga codul sau cookiuri. Asta e teoria, practica maine cand imi arati scriptul tau capcha. |
|
|
|
#10 (permalink) |
Registered Users
Bautor de vodka
Raspunsul meu este NU, pentru ca un switch (obisnuit nu cu management, acesta din urma implica un soft...etc) este ca un "prelungitor" care distribuie curentul la mai multe prize (e un exemplu sa nu se inteleaga gresit comunicarea in lan are alte principii). Switchul nu are vreun soft prin care ar putea interveni asuprea transmisiei in asa fel incat sa o manipuleze.
Sniffingul se bazeaza pe falsificarea ip-ului&macului in asa fel incat sa primeasca pachetele destinate altcuiva respectiv victimei, de asemenea pachetele sunt apoi forwardate catre pc-ul caruia ii sunt destinate ba chiar pot fo malformate cu diferite requesturi capcana. M-am jucat destul de mult cu wireshark, cain&abel si am prins date interesante in lan de-a lungul timpului. |
|
![]() |
| Thread Tools | |
|
|