![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Registered user
Bautor de absinth
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#3 (permalink) |
Registered Users
Cultul betivilor
|
Virusat
[LFI] - Local File Include [RFI] - Remote File Include [XSS] - Cross Site Scripting [RCE] - Remote Code Execution [AFD] - Arbitrary File Download [SCD] - Source Code Disclosure [PCI] - PHP Code Injection |
|
|
|
#7 (permalink) | |
Registered Users
Cultul betivilor
|
Quote:
2)Daca nu l-ai descarcat de unde stiai ca e Pangolin Full Edition ? 3)Sa-mi bag pula de nu mi se zbarleste pielea pe mine de draci cand va vad cu atitudinea asta . 4)Am mai stat si 500 de secunde sa-l descarc .
[LFI] - Local File Include [RFI] - Remote File Include [XSS] - Cross Site Scripting [RCE] - Remote Code Execution [AFD] - Arbitrary File Download [SCD] - Source Code Disclosure [PCI] - PHP Code Injection |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
Registered user
Bautor de absinth
@daatdraqq:
1. Nu esti obligat sa il descarci! 2. Pentru ca de unde l-am luat, useri asa au spus! 3. Imi place atitudinea mea, nu stiu ce e in neregula cu ea! :| 4. E timpul tau, faci ce vrei cu el. @SirGod: Am zis ca am citit undeva, dar asta nu inseamna ca poate fi adevarat! |
|
|
|
#10 (permalink) |
Registered Users
Cultul betivilor
Rep Power: 2152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pana una alta puteti folosi versiunea asta:
Code:
http://www.brsbox.com/filebox/down/fc/b61f8b6570be4ec732a75b8baeee4fc0 2. copiati fisierele din arhiva de mai sus peste free edition si gata ------ de mers merge, virusi sau alte chestii nu am vazut sa aibe, puteti folosi sandboxie sau o masina virtuala... daca poate cineva sa dea un scan pe virustotal sau novirusthanks si sa posteze tot aici ar fii frumos....