![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Registered user
Bautor de absinth
-O: Enable OS detection
-R: Never do DNS resolution/Always resolve -sT:TCP SYN/Connect()/ACK/Window/Maimon scans -sV: Probe open ports to determine service/version info -p21 <port ranges>: Only scan specified ports (21) LE:AH lol asta ar trebui sa fie un challenge?Eu ma gandeam ca tu nu stii :P XD daatdraqq:inseamna ca googlim cu aceeiasi viteza )
|
|
|
| Last edited by prodil89; 12-25-2009 at 11:19 AM. | |
|
|
#3 (permalink) |
Registered Users
Cultul betivilor
|
-O=OS detection
-R=Scan ports consecutively , -sV= Probe open ports to determine service/version info -PR=Assume that the user is fully privileged ? 192.168.0.1 =IP -P=port ranges Am scris in acelasi timp =))
[LFI] - Local File Include [RFI] - Remote File Include [XSS] - Cross Site Scripting [RCE] - Remote Code Execution [AFD] - Arbitrary File Download [SCD] - Source Code Disclosure [PCI] - PHP Code Injection |
|
|
|
#5 (permalink) |
Registered Users
Cultul betivilor
|
In cmd nu pe google .
[LFI] - Local File Include [RFI] - Remote File Include [XSS] - Cross Site Scripting [RCE] - Remote Code Execution [AFD] - Arbitrary File Download [SCD] - Source Code Disclosure [PCI] - PHP Code Injection |
|
|
|
#7 (permalink) |
Registered user
Bautor de gin
Poti sa scrii mai bine "help" si iti apar toate comenzile care poti sa le dai. Acolo scrie tot ce ai nevoie, fiecare insusire a comenzilor din lista aia.
|
|
#8 (permalink) |
Banned
Bautor de absinth
nu stiu daca isi mai are rostul dar:
-O - iti detecteaza ce OS foloseste, Linux s.a.m.d., ce versiune de Linux, de obicei asta e bun daca vrei sa aflii cat mai multe informatii despre target-ul tau (detalii de genul sunt bune pentru a le colecta si a le pune intr-un soft care iti da posibilitatea de a insiruii diferite informatii pe diferite coloane/grupe etc. in mod complex dar in acelasi timp sa fie simplu si sa nu te pierzi prin ele, spre exemplu pentru linux un program bun -nu stiu daca e si pt windows- este Leo daca nu ma insel, parca asa se numea si se gaseste in BackTrack - foarte bun) -R - nu stiu, nici nu vreau sa traduc, asa am o idee din ce zice acolo cu siguranta sa nu faca o chestie asupra DNS-ului respectiv ci pur si simplu sa-l rezolve e.g.: Code:
www.l.google.com:74.125.87.103 -sV - de asta nu stiam de el dar iti da detalii despre fiecare port gasit in parte -p21 - sa scaneze doar pentru port-ul 21 in mare parte ideea este de a scana port-ul 21, de a iti detalia (nmap-ul) tot ce se poate stie despre el, iar pe langa toate astea sa iti dea si o idee cam ce O.S. foloseste target-ul respectiv p.s.: la OS detection iti da si un fel de procent cat de sigur este ca foloseste O.S.-ul respectiv, te atentioneaza daca este foarte sigur sau putin sigur sau pur si simplu mai mult la nimereala daca am gresit ceva va rog corectati-ma |
|