![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
|
|
|
|
| Last edited by pyth0n3; 02-06-2010 at 06:35 AM. | |
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
Registered user
Bautor de vodka
LOL !!! Sa sti ca ai dreptate cu tomberoanele, chiar citisem o carte de Kevin Mitnick in care zicea o faza de genul asta.
Deci sincerele mele felicitari !
|
|
#4 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
|
Aveau doar la intrarea principala unde intra masinile si persoanele care au treaba -Oricum sunt mai multe intrari .De exemplu uficiul tecnic are o intrare libera (sunt cei care se ocupa cu reparatiile)sa nu mai zic ce personal de incredere au si astia , iar cei care vin sa ia gunoiul au o alta intrare libera , pe unde am intrat eu , oricum de acolo ai acces peste tot
|
#5 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
|
sunt tare curios, vad ca esti din torino, stiu ca in romania serviciile publice si securitatea it sunt 2 chestii paralele, dar chiar in halul asta? ce oras?
iti dai seama ca daca se afla, administratorul IT de acolo nu isi va mai gasi asa usor de lucru ) da unii chiar o merita... in ce oras?
Din ciclul Cum il programezi asa merge: Sotia unui informatician: - Draga, du-te la magazin si ia salam. Daca au oua, ia zece. Programatorul ajunge la magazin: - Aveti oua? - Da. - Atunci dati-mi 10 salamuri, va rog. (Un program face doar ce ii spui tu sa faca, nu ce ai vrea sa faca) |
|
|
| Last edited by Birkoff; 02-06-2010 at 08:07 AM. | |
|
|
#6 (permalink) | |
Registered user
Bautor de whiskey
|
Quote:
|
|
#8 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
|
cred ca cineva ar trebui sa ii spuna primarului acelei localitati sa aloce din buget cativa bani pentru asa ceva [Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ]
cum tu spui ca stii deja bugetul, probabil ca e asa mic ca nu isi permit sa cumpere asa ceva
Din ciclul Cum il programezi asa merge: Sotia unui informatician: - Draga, du-te la magazin si ia salam. Daca au oua, ia zece. Programatorul ajunge la magazin: - Aveti oua? - Da. - Atunci dati-mi 10 salamuri, va rog. (Un program face doar ce ii spui tu sa faca, nu ce ai vrea sa faca) |
|
|
|
#9 (permalink) |
Registered user
Registered Users
gg pyth0n3! Pana acum nu am mai auzit pe cineva sa faca asa ceva, cu toate ca de fiecare data cand intru intr-o cladire de stat ma uit ca securitatea e praf si poti sa iesi de acolo pe usa din fata cu absolut ce vrei tu!
) VARZAA! Chiar foarte tare faza!@sickness - am citit si eu cartea aia, the art of deception, nu? |
|