![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
Banuiesc ca acel router MSI suporta ADSL..Bagi firul de la internet in router, si intri la setarile ADSL unde introduci username si password (de pe contractul clicknet). Wirelessul cred ca se activeaza automat..:-??
|
|
#3 (permalink) |
Registered Users
Cultul betivilor
|
Mergi la "WAN" si bagi acolo dns-urile si ce-ti mai cere sau mai simplu foloseste "Wizard".
Daca e pe MAC ,dai "clone mac" ,daca e cu user si parola alegi "PPPoE".
[LFI] - Local File Include [RFI] - Remote File Include [XSS] - Cross Site Scripting [RCE] - Remote Code Execution [AFD] - Arbitrary File Download [SCD] - Source Code Disclosure [PCI] - PHP Code Injection |
|
|
|
#4 (permalink) |
Registered Users
Bautor de gin
daca ai zis de 192.168.1.1 inseamna ca ai huawei mt882 sau HG510 ...intri la 192.168.1.1 > user:admin , pass:admin , setting > wan settings > user si pass > submit.RR la modem si gata...
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
Registered Users
Bautor de palinca
Quote:
Ia aminte ce iti spun... cel mai bine si Ok este sa folosesti routerul wireless RG60SE de la MSI pe post de Acces Point. E foarte simplu. Modemul Romtelecom este - Router A Routerul MSI este - Router B Configurarile pot arata astfel: Code:
Router A Router B
WAN: --> ISP router WAN: Empty ethernet
Configuratia data de ISP Static IP = 0.0.0.0
LAN: LAN:
IP=192.168.0.1 IP=192.168.0.233
Subnet 255.255.255.0 Subnet 255.255.255.0
DHCP: Enabled DHCP: Disabled
LAN Ethernet Cabling:
(1) <=====================> (1) -->
(2) --> PC1 (2) --> PC4
(3) --> PC2 (3) --> PC5
(4) --> PC3 (4) -->VoIp
Lasi asa cum e setat modemul Romtelecom, nu modifici nimic. Te conectezi la routerul MSI printr-un port de LAN (nu WIFI). In acest timp in WAN-ul lui nu intra nimic, si nici nu va intra vreodata (-stiu, pare ciudat). Asadar vei seta "mai special" routerul MSI - vei seta Static Ip 0.0.0.0 - vei seta DHCP disabled - restart router MSI - din portul LAN 1 al routerului romtelecom vei trage un cablu in portul LAN 1 al routerului MSI - nu va mirati, nu-i greseala - gata PS: Pe viitor daca vei dori sa poti accesa ruterul MSI, nu vei putea decat daca-l resetezi hardware ( din buton). Acum el este "invizibil", ca doar e "acces point". Stiu, ca merge si LAN 1 din modem romtelecom in WAN Router MSI, dar vor fi doua retele diferite (dar cine vrea asta?). Iar daca nu s-a specificat un range IP si nu s-a dezactivat DHCP se vor bloca. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
Registered Users
Bautor de gin
ti-a iesit pana la urma? Sunt curios ptr ca si eu ma gandesc sa fac o chestie de genul asta.....ce tip de modem ai de la romtelecom? mt882?
|
|
#7 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
De ce sa umble cu 2 device-uri? Nu se poate cu unul singur? Stiu sigur ca da, pentru ca am configurat cuiva un router wireless TrendNet parca, si n-a durat mai mult de 5 minute, desi n-o mai facusem niciodata.
|
|
#8 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
nu merge imi bag pula in cristosu mamii lui de router.
deci in configurarea routerului la static ip address bag 0.0.0.0 si imi zice bad ip address. imi bag pula in el de router ala de la romtelecom merge. cand bag mufa in router la WAN si incerc sa dau conect la wireless se conecteaza din pula cu satelit. |
|
|
|
#9 (permalink) | |
Registered Users
Bautor de palinca
Am spus ca merge garantat. Fara sa vreau sa te rautacios, ceva nu ai facut corect.
Quote:
Routerul MSI se seteaza conectat la el prin cablu si nicidecum prin WIFI. Doar atat mai spun; daca iti da bad Ip cand scri tu 0.0.0.0, lasa campul gol. Toata treaba e sa dezactivezi serverul DHCP de pe MSI. Apoi tragi un cablu UTP din portul LAN al modemului in portul LAN 1 al routerului MSI. Daca e asa de greu... nu pot face nimic in plus pt tine. Am fost destul de explicit. Succes! Sper sa reusesti. Pt mai multe, scrie pe google " How to connect router to router" sau "modem to router". |
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
|
|