![]() |
|
|
#4 (permalink) |
Registered Users
Bautor de gin
slab
ca sa spargi wpa ii cel mai bine cu backtrack sau in windows cu Aircrack dar in windows cu Aircrack sint foarte putine Wireless card care sint compatabile cu programul si merg# in backtrack merg aproape toate,asa crede lumea dar si acolo merg exact foarte putine. fara packet injection astepti 10 ani sa adune pachete in fine uitate aici vezi tot ce merge cu Wireless care merg pt leptop uitate aici ii pe germana dar vezi la poze sau online traslator [Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ] si usb Wireless sint foarte putine care merg sau Wireless pci card la backtrack ai un usb sau un pci card Wireless cind aduni pachte iti aratä ca o adunat o gramada dar numa gunoi numa simuleaza deaia iti trebuie neaparat ceva bun ca sa spargi wpa sau web sau... aicia vezi toate chipurile care merg [Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ] |
|
|
|
#5 (permalink) |
Registered Users
Registered Users
Ce prostie,ma chinui sa scriu o gramada si sa va impartasesc toate cunostiintele si la final...flit,cica nu am postat mai mult ca sa pot pune un link in topic.Daca doriti sa invatati sa spargeti orice retea wep in numai 2 minute si chiar si wpa (ceva mai greu dar posibil)astept email.
programul se numeste wifislax 3.1 Detalii numai pe email.Sa auzim de bine! |
|
|
|
#8 (permalink) |
Registered Users
Bautor de gin
Bruttus
wifislax ii aproape la fel ca backtrack tot acelasi pricipiu are si la wifislax depinde de kartea wlan de care ai nu conteza ce foloseti sau ce programe daca kartea ii naspa ea simuleza si iti arata ca aduna pachete dar aduna numa gunoi |
|
|
|
#9 (permalink) | |
Registered user
Registered Users
Quote:
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
Registered user
Registered Users
deci trebuie sa schimb cartea? Eu am un laptop si nu cred ca pot face asta.Nu am decat sa fac rost de al computer cu un wlan compatibil si atunci poate va merge.eu am intell pro wireles 3945ABG
|
|