![]() |
|
|
#21 (permalink) | |
Registered Users
Bautor de bere
|
|
Eu nu il am. Daca altcineva a gasit ideea si si-a facut singur normal ca e un sfant graal cu care preferi in general sa nu te lauzi sau sa il imparti.
|

| Sponsored Links |
|
|
#23 (permalink) |
Registered Users
Bautor de bere
bai,n-am chef sa continui sa ma injur cu tine aici,daca vrei continuam undeva in off topic sau la vreo sectiune de injuraturi (ar fi bine sa existe) Desi nu-ti vine sa crezi sunt in stare sa respect un forum ,un thread asa ca scuze celorlalti pt devieri da' n-am inceput eu.
|
|
|
|
#24 (permalink) |
Registered Users
Cultul betivilor
bai sa ii zici mamei tale, tu nu stii cu ce se mananca un cookie normal si vrei cookie generator
)), cred ca de pe forumul asta e posibil sa il aiba 2 persoane cookie generatorul
|
#27 (permalink) |
Registered Users
Bautor de vodka
|
@ludic Cum sa il aiba cei de la yahoo =) nu gandesti ? E clar ca daca stiau exact despre ce e vorba rezolvau de mult problema. Dupa cum s-a specificat il au doar cativa, care au facut si un fel de script + o documentatie ce ofera destul de multe informatii valoroase in afara de 1-2 care is "cenzurate", fara de care stii degeaba restul, mai ales ca majoritatea celor publice nu sunt 100% exacte si verificate in mai multe cazuri, sunt mai mult bajbaite.
Iar cand tu sau oricare dintre noi va pune mana pe asa ceva cred ca va fi prea tarziu. Off: Care era user-ul care avea la semnatura o lista cu gigaRetarzi ?