![]() |
|
|
#11 (permalink) |
Bad coder
Cultul betivilor
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#15 (permalink) |
Registered user
Bautor de whiskey
n-am nimic cu tiganii in general,dar cand ii vad cum promoveaza incultura si mediul instabil in care au crescut imi vine sa ii strang de gat. [Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ]
|
#17 (permalink) |
Registered user
Bautor de vodka
Datorita tiganilor si conducatorilor Romania e de cacat.
Nu am vazut roman care sa cerseasca (cel putin eu) In strainatate ciorile fura de rup ( nu zic ca romanii nu, dar ciorile in special). Vara trecuta am fost afara, cand am ajuns la granita au sarit 10 ciori ca cica sa ne spele parbrizu, in 5 secunde l-au facut gri ) si nu s-au ferit pana nu le-am dat banu. Aici sfat, cand ajungeti la granita cu romania nu opriti dacat dupa 2-3 km ![]() Nu am vazut roman care sa mearga cu cortu (carute chestii, alea alea... ).Si mai sunt si alte exemple. De asta suntem noi asa rasisti, sunteti o problema pentru Romania. .
|
#18 (permalink) |
boss
Cultul betivilor
|
=)))))))))))))))))
|
|
#19 (permalink) |
Registered user
Bautor de vin
Nu serios?
Vreti sa va demonstrez ca in voi curge sange tiganesc? Analizati-va arborele genealogic, pina in urma cu 10 generatii, dupa care luati in parte fiecare membru din fiecare familie. N-o sa aveti tigani in familie decat daca tot neamul vostru a fost rasist incuiat la cap. Pentru cei care nu ne suferiti, am impresia ca ati mancat prea multa bataie de la ciori cand erati mici. In caz ca nu stiati, personalitati mari din prezen si din viitor sunt tigani sau de culoare. L.E. Numai vreau sa revin sa ma cert cu niste incuiati. Bafta cu Antonescu vostru. |
|
|
|
#20 (permalink) | |
Registered user
Bautor de vodka
Quote:
La chestia cu personalitatile ma abtin. (daca Obama ii negru, gata tiganii la putere, treziti-va ma, Obama nu-i tigan.)