Mata-i grasa _|_
Romanian Security Team - SECURITY RESEARCH  

Go Back   Romanian Security Team - SECURITY RESEARCH > >> Anunturi importante << > Recrutare R.S.T.

Recrutare R.S.T. Aici se recruteaza "l33t people" pentru echipa :)

Reply
Old 02-03-2010, 02:45 PM   #21 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Nytro
Nytro is online now

Default Recrute Sickness

hotel regim hotelier
hotel yahoo domain
Si de unde sa le ia? Nu vad unde ar fi "provocarea". Astfel de baze de date se cumpara. Si nu sunt foarte exacte. Numai sa suni la toti ISP-ers din Europa...
Sponsored Links
Re: Recrute Sickness
Old 02-03-2010, 03:34 PM   #22 (permalink)
Registered user
Bautor de whiskey

sickness's Avatar

sickness is on a distinguished road
sickness is offline

Quote:
Originally Posted by Nytro View Post
Ce "blocuri"? Clase in functie de tari?
Nu sunt sigur ca am inteles intrebarea daca te referi la ce sunt "blocurile" , "blocul" este un fel de instructiune alcatuita/ compusa din declaratii.
A doua chestie nu cred ca am inteles intrebarea "Clase in functie de tari?" te referi la clasele de memorare ? Daca te referi la clasele de memorare is 4 in C din cate stiu automata, externa, registru si statica. Nu stiu exact ce te intreseaza ....
(Oricum imi place sa conversez cu tine )
Old 02-03-2010, 03:45 PM   #23 (permalink)
Registered user
Bautor de ceai

Nikto is on a distinguished road
Nikto is offline

E simplu. Trebuie sa iti pui putin mintea la contributie. Un indiciu: ripe.net
  Reply With Quote
Old 02-03-2010, 04:02 PM   #24 (permalink)
Registered user
Bautor de whiskey

sickness's Avatar

sickness is offline

Quote:
Originally Posted by Nikto View Post
Nikto tu realizezi ce fel de forum e asta si ce ceri tu ?
Old 02-03-2010, 05:45 PM   #25 (permalink)
Registered user
Bautor de gin

pyth0n3's Avatar

pyth0n3 is on a distinguished road
Send a message via ICQ to pyth0n3 Send a message via MSN to pyth0n3 Send a message via Yahoo to pyth0n3
pyth0n3 is offline

Quote:
Originally Posted by sickness View Post
Nickname : sickness
Varsta : 18 ani

Am luat atestatele Cisco ITE 1 , ITE2 iar acuma fac CCNA-urile
Dupa un simplu scan avand cateva porturi deschise cum iti dai seama daca e un dispozitiv Cisco ?
In afara de Nmap .
Explicami cateva tecniche cum iti dai seama ca e un dispozitiv Cisco intro retea
Explicami cu cuvintele tale la ce foloseste un ACL intrun dispozitiv Cisco ?
Dami un exemplu de ACL
Ce este CDP? La ce foloseste ?Ce face?
Ce este MIB in Cisco? Ce este OLD-CISCO-SYS-MIB?
Ce este 'show config' in Cisco?
Ce algoritm foloseste Cisco pt a cripta password-urile de default?
Ce este RIP si ce face ? Explica cu cuvintele tale .
Ce este BGP? La ce foloseste ?
Descriemi putin un sistem IOS
Explicami si mie cateva vulnerabilitaqti in sistemele IOS de ex IOS 11,* IOS 12,*
As prefera raspunsuri cu cuvintele tale

Niccolò Machiavelli
  Reply With Quote
Old 02-03-2010, 06:31 PM   #26 (permalink)
Registered user
Bautor de whiskey

sickness's Avatar

sickness is offline

Quote:
Originally Posted by pyth0n3 View Post
Dupa un simplu scan avand cateva porturi deschise cum iti dai seama daca e un dispozitiv Cisco ?
In afara de Nmap .
Explicami cateva tecniche cum iti dai seama ca e un dispozitiv Cisco intro retea
Explicami cu cuvintele tale la ce foloseste un ACL intrun dispozitiv Cisco ?
Dami un exemplu de ACL
Ce este CDP? La ce foloseste ?Ce face?
Ce este MIB in Cisco? Ce este OLD-CISCO-SYS-MIB?
Ce este 'show config' in Cisco?
Ce algoritm foloseste Cisco pt a cripta password-urile de default?
Ce este RIP si ce face ? Explica cu cuvintele tale .
Ce este BGP? La ce foloseste ?
Descriemi putin un sistem IOS
Explicami si mie cateva vulnerabilitaqti in sistemele IOS de ex IOS 11,* IOS 12,*
As prefera raspunsuri cu cuvintele tale
Ok o sa incerc sa forumez cat mai corect. Nu sunt sigur ca stiu raspunsul la toate intrebarile dar here goes.

1. Inafara de Nmap eu folosesc Nessus si OpenVAS din Backtrack pe care rulez acuma aceste 2 iti arata daca sunt sau nu dispozitive Cisco, sau daca nu sunt niste porturi care sunt date si pe siteul Cisco.

2. ACL intr-un router este Access Control List, se ocupa cu filtrarea/gestionarea traficului sau a pachetelor poti sa ii zici un "firewall" :-??

3. Exemplu de ACL ? la ce te referi regula de ACL ? daca da nu stiu foarte multe numa basic dar : accest-list 10 permit 192.168.1.0 0.0.0.255 aceasta regula permite traficul pe toate adresele IP incadrate intre 192.168.1.0 si 192.168.1.255.

4. CDP (Cisco Discovery Protocol) nu prea le am la asta dar stiu ca este folosit sa comunice cu alte deviceuri Cisco din retea si este prezent in majoritatea aparaturilor Cisco. Comunica cu alte aparate Cisco din retea si da date gen IP, sistem de operare, etc.

5.MIB (Manage information base) si este un fel de baza de date, este folosita pe aparaturi Cisco sa setezi sau sa citesti diferite informatii despre retea.

6.OLD-CISCO-SYS-MIB parca e un modul de Cisco nu stiu cu exactitate ce face 100 % deci prefer sa nu raspund daca nu stiu oricum banuiesc ca daca lucra in MIB include ceva informatie sau ceva de genu.

7. Cand am facut eu cursurile Cisco in loc de "show config" era "show startup-config" banuesc ca e same thing oricum comanda iti arata configuratie de startup.

8. parolele default credk sunt encriptate in md5

9. RIP ( Routing information protocol ) Este un protocol de routare folosit in retele locale, mi se pare ca previne :-?? nu stiu cum sa le zic "buclele de retea" "curbele de retea" "intorsaturile de retea", face asta prin limitarea prin limitarea "hop counterelor" de la sursa la destinatie.

10. BGP (Border Gateway Protocol) este tot un protocol de routare ca RIP dar acesta este folosit pe Internet.

11. Aici scuze ca te dezamagesc dar nu am studiat niciodata vulnerabilitatile in general a sistemelor ISO/OSI. Deci nu stiu exact ce sa iti spun. Stiu ca transport layeru are ceva vulnerabilitati poti intercepta date.

Am incercat sa fiu cat de clar am putut nu stiu daca am raspuns la toate in totalitate corect, in cazul in care am gresit ceva va rog lamuriti-ma si scuzati greselile gramaticale, daca exista, am scris in graba.
Old 02-03-2010, 07:22 PM   #27 (permalink)
Registered user
Bautor de gin

Krisler12 is on a distinguished road
Krisler12 is offline

Quote:
Originally Posted by Nikto View Post
Daca el nu stie atunci ar trebui sa ii raspunzi chiar tu ca sa dovedesti ca tu stii ceea ce intrebi ! In plus asa se vor lamuri toti la ce te referi.
Eu chiar sunt curios !
  Reply With Quote
Old 02-03-2010, 07:28 PM   #28 (permalink)
Registered user
Bautor de gin

pyth0n3's Avatar

pyth0n3 is on a distinguished road
Send a message via ICQ to pyth0n3 Send a message via MSN to pyth0n3 Send a message via Yahoo to pyth0n3
pyth0n3 is offline

Quote:
Originally Posted by sickness View Post
Ok o sa incerc sa forumez cat mai corect. Nu sunt sigur ca stiu raspunsul la toate intrebarile dar here goes.

1. Inafara de Nmap eu folosesc Nessus si OpenVAS din Backtrack pe care rulez acuma aceste 2 iti arata daca sunt sau nu dispozitive Cisco, sau daca nu sunt niste porturi care sunt date si pe siteul Cisco.

2. ACL intr-un router este Access Control List, se ocupa cu filtrarea/gestionarea traficului sau a pachetelor poti sa ii zici un "firewall" :-??

3. Exemplu de ACL ? la ce te referi regula de ACL ? daca da nu stiu foarte multe numa basic dar : accest-list 10 permit 192.168.1.0 0.0.0.255 aceasta regula permite traficul pe toate adresele IP incadrate intre 192.168.1.0 si 192.168.1.255.

4. CDP (Cisco Discovery Protocol) nu prea le am la asta dar stiu ca este folosit sa comunice cu alte deviceuri Cisco din retea si este prezent in majoritatea aparaturilor Cisco. Comunica cu alte aparate Cisco din retea si da date gen IP, sistem de operare, etc.

5.MIB (Manage information base) si este un fel de baza de date, este folosita pe aparaturi Cisco sa setezi sau sa citesti diferite informatii despre retea.

6.OLD-CISCO-SYS-MIB parca e un modul de Cisco nu stiu cu exactitate ce face 100 % deci prefer sa nu raspund daca nu stiu oricum banuiesc ca daca lucra in MIB include ceva informatie sau ceva de genu.

7. Cand am facut eu cursurile Cisco in loc de "show config" era "show startup-config" banuesc ca e same thing oricum comanda iti arata configuratie de startup.

8. parolele default credk sunt encriptate in md5

9. RIP ( Routing information protocol ) Este un protocol de routare folosit in retele locale, mi se pare ca previne :-?? nu stiu cum sa le zic "buclele de retea" "curbele de retea" "intorsaturile de retea", face asta prin limitarea prin limitarea "hop counterelor" de la sursa la destinatie.

10. BGP (Border Gateway Protocol) este tot un protocol de routare ca RIP dar acesta este folosit pe Internet.

11. Aici scuze ca te dezamagesc dar nu am studiat niciodata vulnerabilitatile in general a sistemelor ISO/OSI. Deci nu stiu exact ce sa iti spun. Stiu ca transport layeru are ceva vulnerabilitati poti intercepta date.

Am incercat sa fiu cat de clar am putut nu stiu daca am raspuns la toate in totalitate corect, in cazul in care am gresit ceva va rog lamuriti-ma si scuzati greselile gramaticale, daca exista, am scris in graba.
1.oricum sunt multe tool cu care se pot face aceste lucruri .Porturile pe care le utilizeaza Cisco pt Finger si Virtual Terminal sunt 2001, 4001,6001 , te poti conecta cu netcat pt a vedea diversi banner specifici pt Cisco .S-au te poti colega cu un browser de ex 192.168.1.1:4001 si vei putea avea un output simil a acestuia
Code:
User Access Verification Password: Password: Password: % Bad passwords
care te va face sa intelegi ca probabil este un dispozitiv Cisco

4.Cdp este un protocol proprietar Cisco pt a condivide informatii . Nu e routed .Condivide informatii despre modelul routerului, ce version de software are si adresse ip . Nu foloseste authentication , trimite toate datele in mod clar.

6.OLD-CISCO-SYS-MIB este un configuration file in router Cisco , poate contine file-ul cu
passwordurile nu sunt sigur exact daca este folosit in toate versiunile

7. bineinteles poate fi divers dar poate contine paswordurile depinde de diverse version

8.parolele de default ar trebui sa fie criptate cu md5 dar din pacate in multe version de Cisco nu sunt .
Folosesc un algoritm foarte simplu XOR .sunt cifrate cu un maxim de 11 caractere in mod alfanumeric .Pe internet se gasesc foarte multe tool pt a cracka acest tip de algorithm

9 RIP Routing Information Protocol e un protocol care ajuta routerul ca sa schimbe informatii de tipul pana la care retele poate sa ajunga un router si care este distanta intre ele . Oricum acest protocol este folosit inca desi a fost schimbat cu alte protocoale .

10 ma refeream la Internetwork Operating System

Zimi unde nu ai iteles , sper sa fi raspuns corect, voi completa raspunsurile

Niccolò Machiavelli
  Reply With Quote
Last edited by pyth0n3; 02-03-2010 at 07:53 PM.
Old 02-03-2010, 07:43 PM   #29 (permalink)
Registered user
Bautor de whiskey

sickness's Avatar

sickness is offline

Internetwork Operating Sistem este sistemul folosit de Cisco in retele. Asta chiar nu l-am folosit niciodata )
In rest e ok eu m-am exprimat mai mediocru in rest mersi de info e foarte tare

Si in legatura cu ce imi cere Nikto nu stiu exact ce vrea sau care e scopul, daca chiar vreti sa vedeti ce stiu prefer intrebari gen pyth0n3.
Last edited by sickness; 02-03-2010 at 07:48 PM.
Old 02-15-2010, 12:56 AM   #30 (permalink)
Registered Users
Bautor de palinca

NullCode's Avatar

NullCode is on a distinguished road
NullCode is offline

Eu iti dau ceva foarte usor, si probabil nu o gasesti pe net asa repede.
1. Care este adresa de broadcast pentru 172.24.22.0/23 ?
(tot ceva usor, deoarece acum faci ccna-urile. Succes in continuare)
2. Cate subnet-uri poti forma pe un IP de clasa A ce are masca /26 si cate host-uri per subnet.

Astea 2 nu le-ai gasi asa usor pe internet.

« NullCode | - »
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools

Posting Rules