Mata-i grasa _|_
RST  

Go Back   RST > >> Anunturi importante << > RST Power

RST Power Aici veti putea gasi toate programele, metodele si exploiturile marca RST

Reply
Old 01-31-2009, 09:33 PM   #21 (permalink)
Registered user
Bautor de ceai

FSpy se balangane pe drum
FSpy is offline

Default [RST][Tutorial VB6] Crearea unui Trojan in VB6 by Nytro

hotel regim hotelier
hotel yahoo domain
Quote:
Originally Posted by Nytro View Post
Dar asa ar fi nevoie in primul rand de o conexiune. In al doilea rand, ar provoca cost suplimentar sau golirea creditului ( traficul la Internet ). Cat despre comunicatia client-server, nu stiu daca se poate face cu socketuri, dar se poate face folosind un script PHP, iar serverul din telefon ar face request catre script.php?mesaj=%mesaj%&dela=0744... Asta pentru a se fura informatii confidentiale, dar nu stiu daca o aplicatie poate accesa mesajele...
Conexiunea exista, atat timp cat telefonul atacat se afla in reteaua gsm. Comenzile se trimit prin sms-uri, direct trojan-ului si nedetectabile de catre Symbian (si implicit de fisierul cu sms-uri primite).
Costul suplimentar nu este o mare problema. Transferul de pachete de date via GPRS este taxat extrem de ieftin de catre operatorii de retea gsm. Deasemeni, acoperirea GPRS este quasi-totala. Desigur, pentru o cartele pre pay exista riscul epuizarii creditului. Tip: operatorii romani de retea permit reincarcarea unei cartele pre pay de la ghiseul operatorului. Fara a se solicita un ID, oricine poate incarca orice cartela pre pay. Pe acea cartela pre pay nu va aparea numele sau numarul de telefon al celui care a reincarcat (respectiv initiatorul atacului), ci doar suma reincarcata si perioada de valabilitate.
Sunt convins ca o astfel de aplicatie poate accesa fisierele care contin sms-urile, la fel cum lesne le poate accesa si copia pe cele care contin memoria apelurilor, email-urile, pozitionarea gps...
Ar trebui sa fie o varianta simpla a unui trojan, adaptat (sau construit) pentru Symbian.

PS: iti multumesc atat pentru atentia acordata, cat si pentru raspunsurile prompte. Personal, administrez alte trei forumuri tematice si cunosc indeaproape eforturile cu volumul de timp alocat.
  Reply With Quote
Last edited by FSpy; 01-31-2009 at 09:36 PM.
Sponsored Links
Re: [RST][Tutorial VB6] Crearea unui Trojan in VB6 by Nytro
Old 02-01-2009, 03:51 AM   #22 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro se balangane pe drum
Send a message via Yahoo to Nytro
Nytro is offline

Toata stima si respectul daca reusesti sa faci asa ceva. Insa nu prea am inteles cum primeste comenzile. Bun, e conectat la Internet, dar de unde stie ce sa faca, cum citeste comenzile? Nu stiu daca se pot folosi socketuri, si chiar daca se poate, trebuie sa te conectezi printr-un socket la un telefon. Sau, versiunea simpla, serverul din telefon reciteste o pagina ( ar produce astfel o paguba in costul suplimentar/creditul victimei ). apoi parseaza textul citit. Daca reusesti sa trimiti date catre un telefon folosindu-te de numarul de telefon, atunci cred ca vei reusi si sa trimiti mesaje, chiar sa suni, de exemplu, de pe Pc pe telefon, fara nici un ban. Oricum imi place ideea, si nu prea cred ca e imposibil, e doar greu.
Old 02-01-2009, 04:41 PM   #23 (permalink)
Registered user
Bautor de ceai

FSpy is offline
Default ...

Este vorba despre instalarea trojanului? Va trebui facuta de utilizator, care va fi nevois sa aiba telefonul atacat pe maini, pentru 2-3 minute. Download-ul si instalarea se poate face de pe Internet (server), sau de pe cd.
Comenzile le primeste prin sms-uri. Avantajul trojanelor pentru telefoanele mobile este dat de faptul ca acestea sunt in permanenta "online", si nu poate fi restrictionata primirea unui sms.
Imi imaginez ca trojanul colecteaza (sau copiaza) evenimentele care eu loc pe telefon, si din timp in timp (configurabil de catre atacator, tot via sms) le transmite ca pachete de date, via GPRS, pe un cont de email sau catre un server. Practic, va trebui sa copieze fisierele Symbian care contin acele date, si sa le livreze la intervale prestabilite. Comenzile nu vor fi trimise de pe un pc (asta e mai greu) ci de la un telefon care joaca rolul de "master", prin intermediul sms-urilor.
  Reply With Quote
Old 02-02-2009, 04:02 AM   #24 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro is offline

Hmm, interesant daca serverul va sti sa faca ceva la primirea unui sms. Ar procesa comanda apoi ar sterge mesajul cu acea comanda. Dar nu cred ca se permite accesul asa de usor. De fapt nu stiu, dar trebuie macar sa intrebe telefonul ceva de genul: "Permiteti aplicatiei accesul la...".
Old 02-02-2009, 11:45 PM   #25 (permalink)
Registered user
Bautor de ceai

FSpy is offline
Default Carbide C++

Iata niste link-uri interesante:

[Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ]

SDK ori Carbide C++?
  Reply With Quote
Old 02-03-2009, 03:53 AM   #26 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro is offline

Din cate am citit ( in mare ), e creat de Nokia si e bazat pe Eclipse, dar se poate folosi si ca plugin pentru VS. In plus, inlocuieste CodeWarrior.

"Carbide.vs 3.0 is a Visual Studio 2005 plugin that enables efficient Symbian OS C++ application development using the Microsoft Visual Studio.NET 2005 IDE and Symbian OS SDKs."

Carbide?
Old 02-03-2009, 06:14 AM   #27 (permalink)
Registered user
Bautor de ceai

FSpy is offline
Default revenire

Desigur, ai dreptate. Carbide este un editor grafic pentru Symbian.
Numai ca eu am specificat in titlul postarii Carbide C++ (este iarasi adevarat, titlul nu sare in ochi). Iata: "Carbide.c++ is a software development tool for C++ development on Symbian OS. It is used to develop phones that use the OS, as well as applications that run on those phones. It is based on the Eclipse IDE platform enhanced with extra plug-ins to support Symbian OS development"

Din acest motiv te intrebam ce ar fi mai indicat sa folosesc, avand in vedere experienta mea ca si nula in aceasta zona.

Departe de mine gandul sa te contrazic, cu certitudine vasta ta experienta (in comparatie cu a mea) ma poate ajuta sa incep acest proiect temerar.
Prima mea concluzie este ca nu e ceva greu de facut, mai ales pentru cineva familiarizat atat cu Symbian, cat si cu C++.
Daca unii vor numi aplicatia mea Trojan sau Virus, nu are mare importanta. Esential este sa functioneze.
Iti multumesc pentru interesul aratat, realmente sper intr-o colaborare interesanta.
  Reply With Quote
Old 02-03-2009, 08:09 AM   #28 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro is offline

Si experienta mea este nula in acest domeniu, eu am ales in functie de ce am citit pe wikipedia. Totusi nu cred ca este usor, dar cred ca se poate.
Old 02-03-2009, 08:41 PM   #29 (permalink)
Registered user
Bautor de ceai

FSpy is offline
Default crack?

Ma gandesc la o scurtatura pentru inceput: un crack al unei aplicatii deja existente. Ii inteleg si principiile de functionare, limbajul, etc... Poate folosesc un decompiler.
  Reply With Quote
Old 02-04-2009, 04:13 AM   #30 (permalink)
Administrator
Cultul betivilor

Nytro's Avatar

Nytro is offline

Exista aplicatii pentru asa ceva?

Am gasit niste coduri sursa: [Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ]

Printre care si:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools

Posting Rules