![]() |
|
|
#14 (permalink) |
Registered Users
Bautor de ceai
Petre nu iti mai merg anunturile AdSense
[Doar userii inregistrati pot vedea linkurile. ] Eu zic ca tot mai bine e fara smecherii ... in fine eu am site-uri de jocuri online unele chiar in DMOZ si sincer aduc sub un cent /clic , dar aduc mai multi bani prin programele de afiliere :-D de ex : o,5 € pr inregistrare la T sau 0,85 $ pe lead (inregistrare) la D s.a.m.d. daca AdSense aduce sub 1 €/zi cistigi cu afilierea cca 2-5 $ /Zi asa ca incercati si voi , daca sinteti interesati pentru linkuri cu ref pm. |
|
|
|
#20 (permalink) |
Registered user
Bautor de ceai
E si normal ca Google Adsense sa plateasca prost in Romania, chiar nu au interes sa plateasca bine, atata timp cat advertiserii romani nu pot plati prea mult pe click, majoritatea platind abia 0.5c/click ceea ce inseamna ca publisher-ul ia in jur de 1-2c/click. Daca ati avea un website in limba engleza, ar fi si normal sa fiti bine platiti deodata ce advertiserii straini, platesc mult mai bine pe un click, desigur domeniile de afaceri, medicina, forex sunt cele mai platite, ele fiind afaceri care au concurenta mare si au nevoie de clickuri.
Cat despre tehnica aceasta de a "prosti" botul adsense, inca mai merge, insa pe perioade scurte, nu cum obisnuiesc toti sa foloseasca o luna incontinuu aceiasi tehnica. Mai este valida si tehnica unui anunt de a trece prin 2 iframe-uri. Se posteaza anuntul pe un blog cu nisa mare si cu continut forex/medicina/afaceri si apoi se posteaza intr-un fiiser anunt.php apoi, anunt.php va fi iframe pe anunt1.php si abia atunci se face iframe pe site-ul vizitat cu anunt1.php